MusicVideo: French Montana “Shot Caller (Remix)” (Feat. Diddy & Rick Ross)

Så er visualiseringen endeligt ude til remixen af French Montana’s superhit “Shot Caller”. Videoen er bare dope, og det er virkeligt fedt med det sort/hvide tema som går igennem hele videoen. Rick Ross er nok den der har det bedste vers på tracket, men kunne være fedt hvis han havde fået Jigga eller 50 Cent med på tracket istedet for eller måske oveni. Det ændre dog ikke faktum at tracket stadigvæk er en banger, det kunne bare have fuldendt New York følelsen man får når man ser videoen.

Det skal siges at de 2 herre som gæster på remixen er dem som står som executive producers på hans kommende Bad Boy Ent. debut Excuse My French som kan forventes her i det nye år. I videoen ser man cameos fra hans Coke Boys posse, resterende MMG representanter og selvfølgelig også nogle af hans nye labelsmates bl.a. Cassie.

Som stor fan glæder jeg mig til at se hvor meget Frenchie udvikler sig, og om han kan blive den næste store stjerne fra New York. En ting man ihvertfald ikke kan tage fra ham, han er i gode hænder og han har fandme knoklet hårdt for at nå hvor han står i dag. Som han selv siger “I’m the hottest nigga in the streets right now!…”

Husk at med hårdt arbejde og troen på sig selv kan man nå sine mål og få sin drøm opfyldt!

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 22 feb, 2012

    Er i nede med visualiseringen af Frenchie's remix til "Shot Caller"? http://t.co/asLQhMgI

HAVE SOMETHING TO SAY?