MusicVideo: ScHoolBoy Q “Druggys With Hoes Again” (Feat. Ab-Soul)

Ny visualisering til tracket “Druggys With Hoes Again”, som er et af #HnC’s fedeste tracks. Helt uforståeligt at hverken Q eller Ab-Soul er kommet på dette års XXL Freshmen liste. Specielt Q, som har været et af de mest relevante navne sidste år men også i år.

Tror de har udskiftet deres stab, fordi hvis man vælger Kid Ink, Macklemore og Future bare for at nævne få, er der noget helt galt. Der er dog noget der siger mig, at mange af de navne som man ellers havde forventet ville være på listen er blevet udelukket med vilje. Lidt ligesom Vado og Jay Electronica sidste år.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 29 feb, 2012

    ScHoolBoy Q “Druggys With Hoes Again” (Feat. Ab-Soul)

    Hvordan fanden ku' de ikke blive valgt som FRESHMEN.? http://t.co/LajWXTm9

HAVE SOMETHING TO SAY?