SteezinMusic: Cormega “MARS” (Feat. Action Bronson, Roc Marciano & Saigon) (Prod. Large Professor)

Her er det første udspil fra MARS projektet, som for ikke så længe siden blev offentliggjort. Bestående af Cormega, Action Bronson, Roc Marciano og Saigon ser det ud til at vi har fået os et nyt powerhouse i hip-hop! Tracket er desuden produceret af legendariske Large Professor.

Det er fedt at New York så stille og roligt begynder at komme tilbage hvor de høre til, bliver spændende at se hvad kollektivet kan bringe på bordet og om de kan balancere mellem mainstream og undergrundsmusik.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 6 mar, 2012

    Her er det første udspil fra MARS projektet, som for ikke så længe siden blev offentliggjort.

    Bestående af… http://t.co/YlMEhHfb

HAVE SOMETHING TO SAY?