MusicVideo: Wale “Ambition” (Feat. Meek Mill & Rick Ross)

Så er visualisering til “Ambition” endeligt ude, og ligesom sangen er videoen også dope. Ville ønske at MMG lavede lidt flere sange i denne her dur, sange der er inspirerende og rent faktisk handler om noget. Hands down, fedeste track på Wale’s sophomore Ambition.

Man må dog give props til Rick Ross for at have sammensat 2011’s nok mest markante rapkollektiv, og få dem til at sprødne som soloartister ligeledes. Meek Mill er bare nice, selv når han ikke laver sange med fuld rav.

Husk at hvis du har en ambition om at blive noget specielt, så lad vær med at tænke på goderne du får ud af det men derimod fokusér på passionen som du har for det du nu laver. Det kommer til at give dig meget mere success i den lange ende!

“Took my heart away from money i ain’t interested in fame, and i pray that never change, ambition is priceless that’s something that’s in your veins, and i put that on my name”

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 14 mar, 2012

    Wale 'Ambition' feat Meek Mill & Rick Ross #MusicVideo

    Hvilke ambitioner har du ? http://t.co/XDbYR7sZ

HAVE SOMETHING TO SAY?