Interview/Video: MMG @ BET 106 & Park

MMG var forbi i New York for at optræde og i den anledning, har de bl.a. været forbi Hot 97 og 106 & Park for at snakke om diverse ting der vedrøre hver enkelt kunstners musik. Wale’s seneste single “Ambition” havde desuden også præmiere på kanalen.

Udover det, er den seneste episode af Meek Mill’s Vlog Dream Chasers Never Sleep også ude, hvor man bl.a. ser noget footage fra koncerten i New York samt MMG’s visit hos Hot 97 med Funkmaster Flex.

Rick Ross har i øvrigt også lukket en endorsement deal med Reebok, som han har gjort ved hjælp af Swizz Beatz der rent faktisk bliver sponsoreret af brandet. I følge producerens Twitter siger han også at en Rozay/Reebok sneaker er på vej! Big things!

Update

Så er der en video ude af MMG’s visit hos Hot 97 med Funk Flex. Meek Mill kan bare blive ved og ved, og Stalley er bare nice!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?