Event: Freddie Gibbs @ KB18 16. april

Så er det endeligt blevet aktuelt, Freddie Gibbs gæster for første gang København nede i KB18 mandag d. 16. april! Gary, Indiana, hjembyen til legendariske Michael Jackson er også hvor Gibbs er født og opdraget dog i 2 forskellige nabolag. Til trods for at han relativt sent fandt interessen for hip-hop musikken, har han inden for kort tid bevist folk at han er et navn man skal holde øje med inde for Gangsta Rap genrén.

Gibbs har siden starten på rapkarrieren udgivet 9 mixtapes og 3 EP’er, og bevist at han også er en hårdtarbejdende mand. Her er det værd at nævne Str8 Filla No Killa, The Miseducation Of Freddie Gibbs, Cold Day In Hell, Lord Giveth Taketh Away og Thuggin’ som de mest mærkværdige udgivelser. Denne blanding af mixtapes og EP’er har bl.a. givet os streetsingler som “What It Be Like”, “From Tha G”, “Ghetto”, “Rob Me A Nigga”, “Anything To Survive”, “Lord Giveth Taketh Away” og “Thuggin'”.  Han har desuden også arbejdet med en masse respekterede hip-hop navne herunder Bun B (UGK), Alchemist, Statik Selektah, Big K.R.I.T., Daz Dillinger, Curren$y, Madlib, Pill, Jay Rock og selvfølgelig Young Jeezy som er hans mentor. Det hårde og konstante arbejde har nemlig medført at Young Jeezy har sikret sig rapperens signatur og tilføjet ham til sit CTE pladeselskab.

Udover det var han blandt de 10 heldige rappere som kom på forsiden af XXL’s populære Freshmen edition i 2010, hvor navne som  J. Cole, Pill, Nipsey Hu$$le, Wiz Khalifa, OJ Da Juiceman, Big Sean, Jay Rock, Fashawn og Donnis var de resterende 9. Selvom at han nødvendigvis ikke har haft den samme success på mainstream scenen som J. Cole, Wiz Khalifa og Big Sean har, har han dog ikke tænkt sig at tage sin passion for musikken forgivet og har dermed en masse spændende projekter i ærmet  bl.a. hans debutalbum Baby-Faced Killa og det kollaborative projekt med Alchemist Devil’s Palace.

Det der kendetegner Gibbs er hans up-tempo flow, klassiske Gangsta Rap tekster og “I-don’t-give-a-fuck” attitude der har fået hip-hop eksperter til at drage paralleller med legendariske 2Pac og stemplet ham som en “Westcoast rapper” til trods for at han er fra Gary, Indiana. Udover de musikalske ligheder, er deres udstråling også rimelig identisk.

Koncerten bliver præsenteret af Hip-Hop Uglen & Lifted Entertainment i samarbejde med DDS.

Support acts bliver offentliggjort asap.

Det bliver uden tvivl et brag af en hip-hop koncert, så hvis man er fan af hip-hop kommer man ikke til at fortryde dette arrangement.

Billetten kan købes i døren for sølle 100 kr. på KB18, så der er ingen undskyldning for ikke at møde op og støtte en god koncert og dygtig kunstner.

Uden at snakke for meget håber Gangsta Gibbs på i vil komme og holde den G med ham!

Tilmeld dig facebook eventet for alt info.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 3 apr, 2012

    Læs mere om Freddie Gibbs koncerten !

    Det blir på noget other shit… http://t.co/2TXaVeZW

HAVE SOMETHING TO SAY?