MusicVideo: BTC (Black Toros Click) “Mundkurv” (Prod. Sultan)

Duoen BTC også kaldet Black Toros Click er der sikkert ikke mange der kender til, men de 2 drenge fra Saxogade, Vesterbro, som desuden er fra det samme nabolag som mig, har lavet musik i et stykke nu uden rigtigt at få det eksponeret på grund af manglende midler.

I dag er deres første officielle visualisering dog ude, og resultatet er ganske fint. Det er ikke nogle hemmelighed at både Uzzi og Sultan er inpsireret af Mobb Deep, hvilket denne video er et perfekt eksmpel på, selvom dette track er lidt mere over i grime genrén. I videoen ser man desuden også cameos fra enkelte B.O.C. medlemmere, bl.a. Benny Jamz og Semih Automatisk.

Jeg har personligt lyttet til noget af deres musik, og kan afsløre af drengene virkeligt har noget at byde på med deres dystre og grimey tekster. Hvis de arbejder hårdt og har troen med sig, er det helt sikkert nogle man skal holde øje med på danske hip-hop scene.

Uzzi og Sultan er Black Toros Click, check it out!

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 7 apr, 2012

    Kender i BTC? http://t.co/pM2SWsnU

HAVE SOMETHING TO SAY?