SteezinMusic: Stack Bundles “Did It My Way” (Feat. Kanye West)

Farrockstar.com som er en blog dedikeret til New York legenden Stack Bundles har lagt et unreleased track ud med Stack og Kanye West. Tracket hedder “Did It My Way” og er et fucking dope track, selvom Kanye kun synger med på omkvædet.

Stack B har altid været en af mine yndlingsrappere fra New York, og har nok et af de bedste flows jeg har hørt. Hvis man ikke rigtigt er bekendt med Stack’s musik, burde man helt sikkert YouTube ham eller få downloadet nogle af hans mixtapes på DatPiff. Jeg kan anbefale My Life Is Like A Movie og Biddin’ War Vol. 2. Hør mit yndlingstrack med Far Rockaway Queens rapperen forneden.

“S-s-s-s-s SQUAAAAAAAD UP, Shhhh!”

R.I.P. Stack Bundles

0 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 13 maj, 2012

    Hvor mange har lyttet til Stack Bundles derude? http://t.co/Ms6OILvE

HAVE SOMETHING TO SAY?