SteezinMusic: Lupe Fiasco “Around My Way (Freedom Ain’t Free)”

Så er der endeligt en ny single ude fra Lupe Fiasco’s meget ventede album Food & Liquor II, som med stor sandsynlighed kommer til at være et double album. Tracket er utroligt dope, og er en samfundskritisk sang af Chicago-rapperen. Hvis man er nede med Pete Rock & C.L. Smooth kan man sikkert høre, er tracket stort set er en remake af deres klassiker “T.R.O.Y. (They Reminisce Over You)”.

Få minutter efter tracket debuteret mandag nat udtrykkede Pete Rock en stor utilfredshed på Twitter, da han følte det var respektløst over for den originale version, at producerne Simon Sayz & B-Side ikke gjorde deres arbejde godt nok og at det har mangel på originalitet. Pete Rock havde dog ikke nogle dårlige ord at sige om Lupe. Jeg synes dog lidt at Pete går over stregen, og mener overhoved ikke at Lupe’s version er dårligere end den originale.

Jeg har personligt lyttet til track 5 gange nu, og jeg er helt vild med det. Jeg synes samplen er helt perfekt, og hans flow, omkvædet og lyrik er helt on point. Det er fedt at se Lupe tilbage, og glæder mig til at hans album dropper denne sommer. Forhåbentligt bliver det meget bedre end Lasers.

0 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 22 maj, 2012

    Føler i Lupe's seneste single fra "Food & Liquor II"? http://t.co/E8BMzW20

HAVE SOMETHING TO SAY?