Salam

– Big Salam Baby
Info: Herlevs egen Salam er 15 år gammel, 190 cm og rapper som en der har været i spillet i flere år. Ikke nok med at han lyder som en garvet rapper, så rapper han ovenikøbet på engelsk. Utroligt imponerende at man i den alder formår at beherske det engelsk sprog som han gør. Disse kvaliteter har også ført den unge rapper til et af Danmark’s førende undergrunds hip-hop navne, nemlig J-Spliff som nu går under navnet Cliff Uwey.
Hans EP “Delivery Time” som er udgivet under Cliff’s pladeselskab Cliff Uwey Ent., er en god omgang hip-hop influeret af den amerikanske undergrundsscene med produktioner af DJ Miraculez som nemt kunne lyde som noget DJ Premier eller Statik Selektah. Denne EP er også grunden til at han fik fanget DDS’ opmærksom, og derfor blev udvalgt til at være en af de 12 STEEZIN MC’s.
Man kan også høre at den unge rapper af irakisk afstamning er meget influeret af Biggie i sin levering. Så hvis man er til rigtigt old school hip-hop, og kan lide undergrundsscenen i New York skal man helt sikkert tjekke op for Salam, det bliver nemlig et spændende år for ham.

 

Rigtige Navn: Salam Omarah
Alder: 15 år
Hjemby: Herlev
Største Hits: “Delivery Time”, “Back Off” & “Call Your Name Out”
Tilknyttet: Cliff Uwey Ent. / HayOne
Udgivelser: N/A
Pladeselskab: Unsigned
Sidehustle: Basketball

 

Favorit Kunstner: The Notorious B.I.G., Elzhi, Termanology, Nas & Jay-Z
Favorit Sang: “One More Chance” af The Notorious B.I.G.
Favorit Album: “Ready To Die” af The Notorious B.I.G.
Favorit Musikvideo: AZ “The Come Up”
Største Inspiration: The Notorious B.I.G. & Nas

 

Hvordan det føles at være en DDS 2012 STEEZIN MC:
“En ære. Mit navn iblandt så mange af de hypede navne pt, er jeg glad for at DDS har anerkendt”
Hvem bliver DDS STEEZIN MC’s næste år:
“Nogle bawlin’ youngins”
Planer for fremtiden:
“Masser af projekter, huge shit!”

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?