MusicVideo: Lupe Fiasco “Around My Way (Freedom Ain’t Free)” + “Bitch Bad”

Selvom der har været en del kontroverser omkring Lupe’s sample af det legendariske hip-hop nummer “T.R.O.Y.”, så er visualiseringen af Lupe’s første udspil fra det nye album Food & Liquor 2: The Great American Rap Album Pt. 1 endelig ude.

Jeg synes videoen er rigtigt dope, og det er fedt at han taget tilbage til sin hjemby Chicago og skudt videoen der. Denne gang er han bare ikke en nerdy skater men en samfundskritisk rapper med rasta hår og camouflage gear. Jeg ved godt at der er mange der har delte meninger om “Around My Way”, men man kan ikke tage hans lyriske evner fra ham, fordi at der er han blandt de aller bedste.

Udover denne video, er den anden officielle single fra albummet også ude. Tracket hedder “Bitch Bad” og handler ikke om en bad bitch som titlen ellers indikere men derimod ordets effekt på specielt unge. Det fede ved tracket er, at Lupe formår at få tracket til at lyde som et typisk mainstream hip-hop nummer med et simpelt hook.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?