Interview: Big K.R.I.T. x DrozDailySteezin

Til trods for at vi ikke fik opfyldt alle vores ønsker om interviews på Roskilde, så kan vi alligevel lade os trøste os selv med at sige vi fik interviewet denne mand, som vi er store fans af og har fuldt nøje her på siden, nemlig Big K.R.I.T.

Efter at have været på ferie og have travlt med diverse ting bl.a. STEEZIN MC’s projektet, kan vi nu endeligt fremvise vores Krizzle interview. Krizzle var en rigtigt cool fyr, og det var en fornøjelse at chille med ham under dette interview.

Håber i kan lide det og vil ‘DEL’ det med folket.

0 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 3 sep, 2012

    Hop ind og tjek vores seneste video interview.

    Denne gang med Big K.R.I.T.

    Hvad siger i til det ? http://t.co/VWaOPlLy

HAVE SOMETHING TO SAY?