Mixtape: Joey Bada$$ “Rejex”

Selvom mixtapet kom ud for et par dage siden, så tænkte jeg stadigvæk at jeg ville poste det. Det er nemlig Joey Bada$$’ efterfølger til hans succesfulde mixtape 1999. Mixtapet indeholder unreleased tracks og tracks der desværre ikke kom på det første mixtape. Det er nemlig med andre ord Rejex.

Joey syntes dog at det ville være ærgeligt hvis hans fans ikke fik lov til at høre disse sange, og udgav derfor dette mixtape. Mixtapet er dope, og indeholder produktioner fra nogle af de bedste hip-hop producere, bl.a. Madlib, Lord Finesse, MF Doom og 9th Wonder.

Download mixtapet her.

0 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 12 sep, 2012

    Hent Joey Bada$$ nye mixtape 'Rejex' hvis du ikke allerede har. http://t.co/vnGJso3P

HAVE SOMETHING TO SAY?