MusicVideo: The Kid Daytona “Low” (Feat. Jadakiss)

“Huuuh you fuckin’ with The Kid Daytona?”… Det var hvad Curren$y spurgte os om på Roskilde forrige sommer. Det kan jeg kun sige ja til Spitta det gør vi.

Denne Kid Daytona er et spændende navn hvis du spørger mig, og er helt sikkert en af en række New York rappere som har en relativ god buzz i USA for tiden. Rapperen fra Bronx er også blevet udvalgt til et af dette års BET Hip-Hop cyphers, som finder sted i Atlanta torsdag d. 9. oktober.

Dette track er bare dope, og er anden single fra hans seneste udgivelse Summer Games: The Kid With The Golden Pen. Desuden er det også produceret af måske den hotteste hip-hop producer fra New York lige nu, nemlig Harry Fraud. Første gang vi hørte Kid Daytona var på tracket “Take Aim”, som man måske kan huske hvis man har fuldt med på siden.

0 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 2 okt, 2012

    Fucker folk med Kid Daytona derude? http://t.co/jwZvuAjd

HAVE SOMETHING TO SAY?