SteezinMusic: Skyzoo “Jansports Strings (Remix)” (Feat. Chi-Ali)

En rapper jeg virkeligt er begyndt at synes godt om er Brooklyn’s Skyzoo, selvom han har rappet for days og er noget af en undergrundslegende, så synes jeg stadigvæk at han laver god musik og specielt når han arbejder med 9th Wonder.

På dette nye track “Jansports Strings” har han taget fat i legendariske Chi-Ali, som tilsyneladende er hans helt store idol og er blevet løsladt efter at han i 2000 skød og dræbte en mand som var bror til hans daværende kæreste. Dette track er den første single fra Skyzoo’s nye album A Dream Deffered som udkommer i dag.

For at være ærlig tror jeg at albummet kan være rigtigt nice da han bl.a. har Jill Scott, Raheem DeVaughn, Freeway og Talib Kweli på albummet. Udover det har han fået produktioner fra 9th Wonder, Jahlil Beats, Focus, DJ Khalil og Black Milk.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 2 okt, 2012

    Hvor mange har haft en Jansports backpack før? http://t.co/hYIqzfTV

HAVE SOMETHING TO SAY?