SteezinNews: RapGenius.com er opkøbt af Andreesen Horowitz for 15$ mio.

Vores partner in crime RapGenius er blevet opkøbt af Andreesen Horowitz som er det samme investeringsfirma som har investeret i de 2 største sociale medier, nemlig Facebook og Twitter.

Ejeren af firmaet Mr. Andreesen har været ude og sige at han ser utroligt meget potentiale i siden, i og med at den byder på alt fra poesi, litteratur, religion, politiske taler og meget mere.

Siden som er stiftet af 3 Yale studenter, var til at starte med bare sjov og af ren interesse, men er ifølge Y Combinator en af de hurtigst voksende sider. Sitet havde efter sigende omkring 10 mio. unikke besøgende i maj måned, og har 50.000 followers på Twitter og 190.000 likes på Facebook.

Lad os sige tillykke til vores brates, og ønske dem held og lykke med det hele. Virkeligt imponerende, selvom det ikke kommer som en overraskelse, siden er nemlig virkeligt gennemtænkt og samtidigt gennemført. Der kan i bare se, hvis man virkeligt arbejder hårdt skal man nok få sin reward på et eller andet tidspunkt. De oplever helt sikkert deres “moment” lige nu!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?