Event: Chris Brown @ Forum d. 14. november

Det er snart 3 år siden at sangeren Chris Brown besøgte Danmark sidst, men det bliver ændret den 14. november fordi der besøger han København for tredje gang.

Sangeren fra Tappahannock, Virginia er nemlig ude med et nyt album Fortune som droppede i juni måned, og er hans 5 album siden hans debut Chris Brown fra 2005. Touren hedder Carpe Diem Tour og sender Chris rundt i store dele af Europa samt i 3 byer i Sydafrika, så man kan med andre ord kalde det en world tour. Sjovt nok starter touren i København, Forum for at være helt specifik, og lægger som traditions tro op til en udsolgt koncert med et fantastisk sceneshow.

Så hvis man er Chris Brown fan og gerne vil opleve en fantastisk koncert, råder jeg dig til at gå ind på billetlugen og købe din billet nu inden det bliver for sent. Tilmeld dig desuden Facebook evenet her, og gør dig klar til et brag af en koncert.

Vi ses til Chris Breezy d. 14. november kl. 20 i Forum og vi håber på han lægger “Run It”

Køb din billet her

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?