Event: Dom Kennedy @ KBIII d. 19. oktober

Nu på fredag gæster Leimart Park’s egen Dom Kennedy København for første gang i anledningen af KB3’s Get-Down event som er præsenteret og hostet af vores brødre fra Creol Brothers. Denne gang er DDS dog også blevet inviteret og co-host for eventet, som man også kan se på flyeren.

Dom som lige nu er aktuel med albummet The Yellow Album, er for alvor blomstret i dette år, og specielt med det DJ Dahi-produceret track “My Type Of Party” som har fået utroligt meget play på DDS men også rundt omkring i København af diverse hip-hop deejays bl.a. Oh Boy!, Mr. Møller og Veneda.

Selvom Dom ikke er signed så formår han alligevel at komme ud til folket og har en stor fanbase, og tro det eller ej, der er flere mennesker i L.A. der lytter til Dom end en som ScHoolBoy Q f.eks. som jo er meget mere populær her i Danmark. Ikke desto mindre, bliver det stadigvæk noget af et LateNightShow med en god smooth vibe og så L.A. som det nu kan blive. Der vil efter showet blive spillet den bedste hip-hop og rnb musik af Mr. Møller, Oh Boy! og Pixie Monroe så man kan feste videre.

Hvis man ikke allerede har hentet hans album kan man gøre det her, og forberede sig til koncerten. Hvis man vil have en fed aften med masser af god musik og ikke mindst en live optræden af Dom Kennedy, skal man helt sikkert dukke op på KB3 fredag aften!

Tilmeld jer festens facebook event her

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?