MusicVideo: RZA & The Black Keys “The Baddest Man Alive” + Method Man, StreetLife & Freddie Gibbs “Built For This”

Det ser ud til at RZA har taenkt sig at pushe en masse visualiseringer til sit The Man With The Iron Fists soundtrack, og henover weekenden er der allerede blevet smidt 2 videoer op på YouTube til henholdsvis “The Baddest Man Alive” og “Built For This”.

Det første track er en RZA collabo med rock duoen The Black Keys, som bare er en fed kombination med en god kemi. Det er nemlig ikke første gang at de 2 parter samarbejder på et track sammen. De har også arbejdet sammen på tracket “Dollaz & Sense” som er fra Blakroc projektet, som er et album sammensat af Dame Dash.

Udover det, har Method Man teamet op med hans gode ven StreetLife og Freddie Gibbs på et dope track. Har lyttet til soundtracket, og det er faktisk en omgang god musk, hvis man selvfølgelig er nede med RZA og hele Wu-Tang lyden. Tjek det ud forneden.

0 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 23 okt, 2012

    2 nye videoer fra "The Man With The Iron Fists" soundtracket. Hvad siger i til dem? http://t.co/7pPyUaKe

HAVE SOMETHING TO SAY?