Video: Falsehaven Coronation 2013

Screen shot 2013-02-06 at 6.05.51 PM

Mange har sikkert set navnet rundt omkring på de sociale medier, og set diverse personligheder som Mr. Møller, Veneda Budny og Kesi med en kasket eller lignende, men undre sig måske over hvad Falsehaven egentligt er og hvor man kan få fat i items fra det meget annonyme brand.

Der er nu derfor lavet en reklame video med titlen “Coronation” som på engelsk betyder kroning, og viser at der er release på de første items d. 20. februar, som højst sandsynligt kommer til at vaere caps i første omgang.

Hvis man er interesseret i at følge med i Falsehavens etablering i det danske tøjmarked, kan man følge med på bl.a. Facebook og Instagram.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: SteezOfTheDay: Falsehaven webshop launched i dag | DrozDailySteezin. Danmarks bedste blog, Danmarks bedste mode blog, Danmarks bedste musik blog. | DrozDailySteezin 20 feb, 2013

    […] smide deres første items på gaden d. 20. februar, da brandet har lavet en promo video kaldet “Coronation” hvor man kunne se de videregivet informationer. I dag blev brandets hjemmeside/webshop launched og […]

HAVE SOMETHING TO SAY?