MusicVideo: Miguel “Candles In The Sun”

Screen shot 2013-02-20 at 9.01.05 PM

Efter man møder diverse musikere i real life, og at de rent faktisk er mere sympatiske end man forventer, bliver man automatisk større fan end tidligere. Sådan har jeg det ihvertfald med Miguel, en utrolig talentfuld herre som vokser og vokser for hver dag som musiker men også som person.

I dag blev videoen til den dybe sang “Candles In The Sun” smidt ud på nettet via Hypebeast, og er ligeså dyb visuelt som selve budsskabet. Tracket er fra hans sophomore Kaleidoscope Dream.

Hvis man ikke var klar over det, interviewede vi ham rent faktisk da han besøgte København for et par uger siden inden han indtog scenen i Store VEGA. Tjek det ud lige her hvis du ikke har set det, og hvis du har set det, så gense det da det er god underholdning!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?