SteezOfTheDay: Falsehaven webshop launched i dag

Screen shot 2013-02-20 at 5.29.37 PM

I sidste uge gjorde vi folk opmaerksomme på at tøjmaerket Falsehaven ville smide deres første items på gaden d. 20. februar, da brandet har lavet en promo video kaldet “Coronation” hvor man kunne se de videregivet informationer. I dag blev brandets hjemmeside/webshop launched og i den anledning, blev de første items som forudset var kasketter så sat til salg.

Der er snak om 3 forskellige designs, “Bright Pelage” (m. de karakteristiske lyn), “Strangler” (m. stort False) og “Capital Of” (m. originalt Falsehaven logo) som allesammen er en “V Panel Crown” model med snap.

Disse caps ligger på 70 $ stykket som svarer til ca. 400 kr. – der er dog kun lavet 100 stk af hver.

Så hvis man har brug for en dope kasket, men ikke rigtigt ved hvad for en, er en Falsehaven cap et glimrende valg, da du får kvalitet, eksklusivitet og fedt design for alle penge.

Hop ind på siden nu.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?