Video: Life+Times: 9th Wonder Decodes “Threat”

Screen shot 2013-02-20 at 8.21.40 PM

Life+Times har altid spaendende tiltag på bloggen, og denne gang er ingen undtagelse da man har taget 9th Wonder og fået ham til at afkode en af mine personlige favoritter, nemlig tracket “Threat” som figurerede på Jay-Z “afskedsalbum” The Black Album.

9th fortaeller hele historien bag tracket, og hvordan hele processen var op til det faerdige track. Sjov historie, og rimeligt interessant at høre en producer “decode” et track med udgangspunkt i selve produktionen, nu når man stort set kun har set det med rappere og deres tekster.

En meget talentfuld herre, der efter min mening aldrig har fået den anerkendelse han fortjener.

Apropos Jay-Z, så har hans pladeselskab Roc Nation indgået en publishing deal med Warner/Chappell, så alle fremtidige udgiveler under Roc Nation vil derfor blive udgivet under Warner/Chappell. Det gaelder alle fra Rita Ora, J. Cole, Bridget Kelly, Jahlil Beats, Jay Electronica, Willow Smith og selveste Jay-Z. Warner får desuden også rettighederne til alle hans udgivelser som går tilbage til 2008, og kommer stort set til at adminstrere alle sange lavet af Jay-Z.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?