Event: Dead Prez @ Pumpehuset d. 22. marts

DeadPrez_605x500 copy 2

Hip-Hop duoen Dead Prez bestående af M-1 og stic.man gæster Pumpehuset i København Fredag d. 22. marts. En hip-hop koncert man kan glæde sig rigtigt meget til hvis man er fan af undergrunden i New York.

Dead Prez er nemlig et perfekt eksempel på den gamle og rebelske 90er hip-hop, hvilket man kan høre på deres samfundskritiske og politisk orienterede tekster. Alt dette bliver sandeligt også afspejlet når de 2 herre optræder, da det stort set er på baggrund af deres liveoptrædener at de har opbygget en stor fanskar, og er nogle der fortsat bliver booket selvom de nødvendigvis ikke er pladeaktuelle.

Duoens største hit til dags dato er uden tvivl “Hip-Hop” fra deres debut album Lets Get Free fra 2000, men tracket “Hell Yeah” fra deres andet album Revolutionary But Gangsta er også en klassiker som man skal kende uanset om man er Dead Prez fan eller ej.

Selvom Dead Prez primært holder sig til dem selv, så har de kollaboreret med henholdsvis Kanye West og Jay-Z på sangene “It’s Bigger Than Hip-Hop” og “Hell Yeah (Pimp the System)” remixen i form af en produktion og et gæstvers.

Så hvis man vil have en god hip-hop oplevelse skal man helt sikkert møde op på Pumpehuset d. 22. marts.

Køb din billet her.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Competition: Vind 1x2 Billetter Til Dead Prez 22. Marts @ Pumpehuset | DrozDailySteezin. Danmarks bedste blog, Danmarks bedste mode blog, Danmarks bedste musik blog. | DrozDailySteezin 28 feb, 2013

    […] Så er det konkurrence tid bratha og denne gang kan du vinde 1×2 billetter til Dead Prez 22. Marts @ Pumpehuset. […]

HAVE SOMETHING TO SAY?