Event: Big Sean 7. Marts @ Pumpehuset

BIGSEAN_e-flyer_622x400

Detroit er kendt som The Motor-City, men også for byen som har produceret nogle af vores tids aller største musikere som Madonna, Aretha Franklin, Marvin Gaye, Stevie Wonder, The Supremes og The Temptations. På hip-hop fronten kan man bl.a. naevne Royce Da 59, Black Milk, D12, J. Dilla, Obie Trice, Chuck Inglish, Elzhi, Slum Village, Danny Brown, Big Sean og selveste Eminem.

Det der dog har været faelles ved mange af disse navne, er at de allesammen på en eller anden måde er kommet med noget helt nyt og unikt. Big Sean er en af de nyere artister, men også en af de mest unikke. Hans historie minder lidt om Eminems, da han blev opdaget af Kanye West på en radio station i Detroit efter at han fik lov til at spytte lidt for hip-hop mogulet og overrække en demo. 2 år efter er han så signed til Kanyes famorøse G.O.O.D. Music imprint.

Siden han er blevet rekrutteret har Sean opnået en plads på XXLs Freshmen liste, udgivet sit kritikerroste debut album Finally Famous med hits som “My Last”, “Marvin Gaye & Chardonnay” og “Dance (A$$)”, udgivet mixtapet Detroitværet en essentiel figur på G.O.O.D. Musics kompileringssalbum Cruel Summer og bidraget på hits som “Mercy” og “Clique” og generelt været et hot navn i hip-hop verdenen ikke mindst som rapper men sandeligt også som stilikon.

Nu er han så på tour og gæster for første gang København i morgen i Pumpehuset. En koncert som jeg kan forestille mig bliver fuld af good vibes, god energi og flashy for alle pengene. Så hvis man vil til en god fest imorgen, burde man helt sikkert kigge forbi Pumpehuset og feste med Big Sean og resten af hans entourage.

Sean er på nuværende tidspunkt også igang med at sætte de sidste brikker sammen på hans nye album Hall Of Fame, som kan forventes engang i juni måned.

Køb din billet her.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?