SteezinMusic: Ace Hood “Have Mercy” (Prod. By Cardiak)

ace_hood_have_mercy2-11

En af de mest undervurderede rappere derude rent teknisk er helt sikkert Ace Hood, og det er lidt aergeligt at han aldrig har fået den kredit og anerkendelse som han fortjener. Ikke desto mindre, gør han sig klar til at udgive sit fjerde album Trials & Tribulations under We The Best Music Group og Cash Money Records.

Lidt ligesom Meek Mill er det en vinder hver gang Ace rapper over et Cardiak beat, og denne gang er ingen undtagelse. “Have Mercy” kommer dog ikke til at vaere på albummet. Hans kommende album har release date d. 16. juli, ind til da kan man passende hente hans seneste mixtape Starvation 2, som er et godt stykke arbejde fra Miami-rapperen.

Det bliver spaendende at følge WTB i det nye år nu når de også har rekrutteret Harlem-rapperen Vado. Det lader til at DJ Khaled prøver at gå Rozays vej.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?