Video: Young Guru Preview Af Kendrick Lamar “Bitch, Dant Kill My Vibe (Remix)” (Feat. Jay-Z) At SXSW

jay_z_kendrick_lamar_a_l

En ting jeg virkeligt har ventet på er det her lige her… Kendrick og Jigga på et track sammen, og så smukt som det ser ud, så smukt lyder det. Hov har nemlig hoppet på Kendricks hit “Bitch, Dant Kill My Vibe” fra hans succesfulde good kid, m.A.A.d city album.

Til South By Southwest previewede Young Guru nemlig tracket under et set han havde med Just Blaze. Man er vant til at Kendrick knaekker alt hvad han røre, men denne gang blev han overgået, selvom han stadigvaek gjorde det hjernedødt med 2 nye vers.

Glaeder mig som et lille barn til at tracket kommet ud, indtil da må man nyde denne video.

“Back to this joint, smokin’ this shit like i’m tryna’ prove a point
I’m the highness, the highest title, numero uno
Kill my vibe, that shit’s a walkin’ funeral”

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?