SteezinMusic: Flatbush Zombies & The Underachievers “No Religion” (Prod. by Erick Arc Elliot & Rich Flyer)

fbzua-no-religion-cover

Nogle guys jeg er stor fan af for tiden er Flatbush Zombies og The Underachievers. De 2 kollektiver som er fra Flatbush, Brooklyn har noget af en buzz kørende fortiden med hele deres Beastcoast movement som de har startet med andre kendte Flatbush representanter, nemlig Joey Bada$$ og Pro Era.

For et par dage siden blev et nyt track med henholdsvis FZ og UA smidt ud på nettet, og er produceret af Rich Flyer og Erick Arc Elliot, tredje led og producer i FZ. Hvis man kender lidt til de 2 kollektiver vil man vide at de er meget spirituelle, og snakker meget om indigo og det tredje øje, som TDE rapperen Ab-Soul også er meget optaget af.

Hvis man hverken har downloadet Flatbush Zombies D.R.U.G.S. eller The Underachievers Indigoism, vil jeg anbefale man gør det med det samme. Det er New Yorks fremtid det her!No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?