Video: DDS Life In Svømmehallen “Sony Xperia Z” (WEEK 2)

Screen Shot 2013-03-27 at 3.35.29 PM

Sidste uge var på ligesom sokker, fordi jeg tog en tur i svømmehallen med brothr Kinez.

Vi tog self’ den nye Sony Xperia Z med os og lavede lidt ravage til folket, men blev hurtigt busted af nummer 1 livredder, som fortalte os at vi ikke måtte filme. Det stoppede os ikke for at lave vores test, som egentlig gik ud på at filme lidt under vandet og lidt mere.

Det “lidt mere” blev til at vi tabte telefonen på 4 meters dybde. Telefonen ramte bunden og blev liggende i ca 6 min, fordi vi ingen svømmebriller havde og fordi ingen af os kunne finde ud af at dykke. Da vi endelig fik telefonen op, kom der en ny livredder og vi var sikre på han ville smide os ud af svømmehallen….. Meeeeeen han sagde “hey gutter – er det ikke den der nye Sony Xperia Z” #FuldGruish. Så heldigvis fik vi lov til at filme videre, sammen med vores shabab i bodysuit og det var fuld gringo.

Btw vi er kommet frem til at den i hvert fald at den kan holde til ret meget og udover det, er det egentlig en super luxus telefon. Den er sygt hurtig og har det vildeste kamera jeg nogensinde har set på en tlf. Det eneste minus indtil videre at størrelsen på telefonen. For som Kineser siger “man skal have en taske med til den” så stor er den.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?