Mixtape/EP: Ukendt Kunstner “Neonlys”

Neonlys

Så blev det endeligt mandag og Ukendt Kunstner smed derfor deres laenge ventede udgivelse Neonlys op på nettet til fri download. Så kommer spørgsmålet – levede mixtapet op til deres første udgivelse Haelervarer?

Jeg er normalt ikke en der lytter til dansk hip-hop musik, men blev nød til at tjekke duoens, som består af rapperen Hans Philip og produceren Jens McCoy, nye udgivelse ud. Allerede efter det første nummer “Profetien” blev jeg fanget i deres lille univers, og det naevnte track sammen med “Guld og Diamanter” og “Drømme” er mine favoritnumre. Igennem hele mixtapet får man kvalitetsproduktioner af den unge producer McCoy, men også god storytelling af Hans Philip, som højst sandsynligt rapper om egne oplevelser. Vil dog sige at enhver ung fyr fra København kan relatere til disse oplevelser. Hvis man var til deres release party på KB3 i går, kunne man høre “Fucking Nummer”, som også er et fedt nummer og en banger jeg kan forestille mig bliver spillet meget på klubberne det naeste stykke tid.

Efter min mening, har de sammensat et virkeligt godt mixtape, og jeg er glad for at have givet det et lyt. Det bliver spaendende at følge drengene det naeste stykke tid, og se om Neonlys kommer til at vaere starten på noget stort.

Vil ikke snakke for meget, tjek tracklisten ud laengere nede og download det lige her.

Neonlys 1

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?