SteezinNews: Jay-Z’s Roc Nation Signer Deal Med Universal Music Group

Jay-Z-Givenchy-Spring-2013-Graphic-T-shirt-Upscalehype

Jay-Z og Roc Nation har signet med Universal Music Group, så alle fremtidige Roc Nation udgivelser vil blive udgivet under Universal. Der bliver ikke oplyst hvor meget aftalen er vaerd, men hvis man kender Jay ret så ved man at UMG ikke skulle slip helt billigt for at sikre sig en underskrift.

Det betyder også at Jay er tilbage på Universal hvor stort set alt hans musik er udgivet, da Def Jam og Roc-A-Fella Records er datterselskaber til pladeselskabet.

Jigga har selv vaeret ude at sige følgende:

“This agreement presents a unique opportunity for Roc Nation’s artists — being able to continue to operate as an independent label with the strength, power and reach of the best major. I look forward to a long and prosperous collaboration with UMG. It feels good to be home.”

Udover dette er Jigga sandeligt også begyndt at inkludere sports management i Roc Nation, hvor New York Yankees Robinson Cano er første signede atlet.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?