MusicVideo: Quadron “Hey Love”

Screen shot 2013-04-10 at 3.58.56 AM

For en 3-4 år siden fortale min søster Veneda mig om en bekendt hun havde der hed Coco der kunne synge og var med i en duo der hed Quadron. Hun fortalte efterfølgende at jeg skulle tjekke deres album ud, som hun tilfaeldigvis havde fået. Jeg var ikke saerligt interesseret i at tjekke det fulde album ud på davaerende tidspunkt, selvom jeg godt kunne høre at det var en talentfuld duo vi havde med at gøre.

Efter at have lyttet grundigt til deres debut album, er jeg blevet stor fan, og det er gået op for mig at denne duo kan blive de naeste store stjerner ikke kun i Danmark, men sandeligt også på internationalt plan, da de udståler utroligt meget potentiale.

Så meget at selveste Jay-Z har rektrutteret duoen tll at medvirke på “The Great Gatsby” soundtracket som han er blevet ansvarlig for. Dette betyder at de kommer til at have et track ved siden af prominente navne som bl.a. Jay-Z ham selv, Florence + The Machine, Lana Del Rey, Beyoncé, André 3000 og Will.I.Am.

Her forleden blev visualiseringen til deres fantastiske første single fra deres kommende album Avalanche smidt ud på nettet. Hvis man ikke har set den eller hørt sangen endnu, så skal du sandeligt press play!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?