Video: Red Bull Perspective “A Skateboard Film”

A Skateboard Film

Faldt lige over denne vildt inspirerende skateboard video fra World Of Red Bull, som tager dig med på en lille rejse – vist igennem 4 top skateboardere’s syn.

Ryan Sheckler, Torey Pudwill, Ryan Decenzo, og Zered Bassett fortæller i videoen (som i øvrigt er hjernedødt flot skudt/redigeret) om det der motiverer dem til at leve i nuet og dyrke denne lidt farlige form for hobby, som alle drengerøve ønsker at kunne.

Da jeg så videoen første gang – kom jeg til at tænke på hvad der inspirerer mig og det gik op for mig at det var atypiske udfordringer, der motiverede mig mest. Samtidig fik jeg den følelse i kroppen, som jeg får inden jeg skal spille en vigtig fodboldkamp eller lave et stort interview #FokusFeeling.

Udover det var det også rart at se lidt sol. Noget vi alle har savnet en del den sidste stykke tid i Danmark :)

Til sidst vil jeg gerne spørge jer bro’s “hvad giver jer vinger”?

Smid gerne en comment ↓↓↓↓

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?