MusicVideo: Macklemore & Ryan Lewis “Cant Hold Us” (Feat. Ray Dalton)

Screen shot 2013-04-18 at 4.48.29 AM

Vi har måske aldrig skrevet om Macklemore og Ryan Lewis af 2 grunde, de er fucking stride og har lagt dårlig style. Jeg må dog aerligt indrømme at efter jeg har hørt både “Thrift Shop” og “Cant Hold Us” fra deres album The Heist, er det gået op for mig hvorfor at der er så mange mennesker der kan lide dem.

1. de er hvide, 2. de er underlige og laver underlige videoer og 3. de laver tracks som for det første lyder godt, men også tracks som helt normale folk kan høre og relatere til på en eller anden måde.

Her er videoen ihvertfald til “Cant Hold Us” som ligesom “Thrift Shop” har et rigtigt nice og catchy hook.

3 Readers Commented

Join discussion
  1. Morten on 24/04/2013

    hvorfor er de stride?

  2. Drux Author on 28/04/2013

    Shuf dem lige ærligt!

  3. Mor on 28/04/2013

    de ser da kælne ud

HAVE SOMETHING TO SAY?