Mixtape: Chance The Rapper “Acid Rap”


Chano’s “Acid Rap” er langt om længe landet! Tracklist og download link forneden.

01. Good Ass Intro (feat. ft. BJ The Chicago Kid, Lili K., Kiara Lanier, Peter Cottontale, Will for the O’mys, & JP Floydd for Kids These Days)
02. Pusha Man (feat. Nate Fox & Lili K.)
03. Cocoa Butter Kisses (feat. Vic Mensa & Twista)
04. Juice
05. Lost (feat. Noname Gypsy)
06. Everybody’s Something (feat. Saba & BJ The Chicago Kid)
07. Interlude (That’s Love)
08. Favorite Song (feat. Childish Gambino)
09. NaNa (feat. Action Bronson)
10. Smoke Again (feat. Ab-Soul)
11. Acid Rain
12. Chain Smoker
13. Everything’s Good (Good Ass Outro)

Download: Chance The Rapper “Acid Rap”

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Video: Chance The Rapper x Nosaj Thing "Songs From Scratch" | DrozDailySteezin DDS Danmarks Mest GR8 Blog | DrozDailySteezin 6 maj, 2013

    […] er en vaskeægte mufrid hvis du ikke har lyttet til Acid Rap […]