SteezinMusic: Jay-Z “$100 Bills”

the-great-gatsby-soundtrack-600x600

Hvis man ikke sku vaere klar over det, så er Jigga executive producer på soundtracket til The Great Gatsby, og har derfor fået opgaven at sammensaette det. Glaedeligt for mange danske musik entusiaster, har Hov rekruretteret Coco fra Quadron hvilket er utroligt stort.

I dag blev hans eget track “$100 Bills” smidt ud på nettet, og er bare endnu et hot Jigga nummer. Hans flow minder en del om hans flow på “Niggas In Paris” slash “Bitch, Dont Kill My Vibe” remixen. Kan godt forestille mig det er et track der kommer til at blive spillet meget.

Another one from Great Hova…

“Einstein, my mind, this MC move white squares with my relatives
That cheese made us constipated couldn’t tell us shit”

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?