Teaser: A$AP Ant x A$AP Nast “The Way It Go/Trillmatic”

Screen shot 2013-07-10 at 11.51.15 PM

I anledningen af at A$AP Mob var i Japan på tour, skød A$AP Ant og A$AP Nast videoer til deres kommende singler som er henholdsvis “The Way It Go” og “Trillmatic”. For et par dage siden blev en teaser smidt ud på nettet til begge rappers udspil. Er personligt ikke den største fan af A$AP kollektivet, men Nast kan blive spaendende at følge, specielt efter jeg så teaseren til hans “Trillmatic” nummer, som er et Wu-Tang slash Nas inspireret track.

Et rigtigt dope nummer, som jeg glaeder mig til at høre den hele version af.

“Wooow, Nasty baby im crazy the ’90’s raised me, im just smart probably smarter than half of the cats who played me!”

3 Readers Commented

Join discussion
  1. lol on 15/07/2013

    ” Er personligt ikke den største fan af A$AP kollektivet” heller ikke mig, men who gives a fuck. hold dine holdninger og præferencer for dig selv, det ville klæde bloggen… er træt af at læse, hvad I er fan af og ikke er fan af. F.eks. jeres dick ride af kendrick lamar og andre kunstnere, det har gjort at jeg ikke engang gider lytte til dem mere. ærgerligt

  2. lol on 15/07/2013

    og det samme med fab, for den sags skyld. den måde i idoliserer dem på… kan slet ikke abstrahere fra det når jeg så lytter til dem, I ødelægger kunstnerne for en

  3. Drux Author on 11/08/2013

    LOL

HAVE SOMETHING TO SAY?