Event: VANGUARD MUSIC FESTIVAL 2+3 AUGUST 2013

622x400

Den 2. og 3. august er det festivals tid igen, det er nemlig datoerne hvor Vanguard Festival bliver sat igang @ Søndermarken i København. Som man kan se på flyeren øverst, byder dette års line-up på en god blanding af old school hip-hop, bl.a. liveoptrædener fra selveste Wu-Tang Clan, De La Soul, Pharoahe Monch, Malk De Koijn, MF Doom og svenske Looptroop Rockers.

Fedt at se lidt flere mindre festivaler, og specielt midt i København. Tror bestemt at dette forsøg på at bringe hip-hop til landet i form af et festival kan blive spændende på længere sigt, og mon ikke dette års line-up bliver en succes. Glæder mig specielt til at opleve Wu-Tang Clan. Lad os håbe på det bliver modtaget godt, sådan så fremover Vanguard, måske er i stand til at booke endnu større navne og give København lidt mere urban liv.

Så hvis man ikke er festivalstræt endnu, skal man helt sikkert kigge forbi Vanguard.

Læs mere om festivalen her.

Køb billetter på billetlugen nu.

2og3_logo

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?