MusicVideo: The Weeknd “Belong To The World”

twbelongtotheworld

Weeknd har valgt at udgive et nyt nummer og video på samme tid. Jeg synes personligt at denne sang fungere langt bedre end “Kiss Land/John Carpenter” nummeret. Derudover forventes Abels major debut plade “Kiss Land” den 27. august.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Emil Eide on 15/07/2013

    Ærligt, jeg var ægte fan fra dag 1 af med ham her. (det ved folk der kender mig).. han skilte sig ud på så mange fronter og udgav sig for at være en ægte kunstner (hvem ellers tør udgive så ærlige tekster – kun for kendere)… men det her. fuck mand… Dø…
    Her går man og venter spændt på noget som overgår hans første tre mixtapes, som man ventede sent oppe på hver aften (nogle af jer kan nikke genkendende til det, lad vær med at lyv)….
    Og så får man det her… GAAAL en nar… SES

HAVE SOMETHING TO SAY?