Fashion: FLSHVN “Monotheism” / “Blackletter” Release

preorder2Den danske ukronet konge inde for fashion, FALSEHAVEN, har lagt en pre-order op på deres samarbejde med et andet upcoming dansk brand PURSUE AND KILL. Releasen er en opfølger til deres succesfulde udgivelse “La Mort” som bl.a. blev set i massevis til A$AP Rocky koncerten.

Denne gang er det caps med navnene “Monotheism” som tager os tilbage til et old english gotisk tema og “BLACKLETTER” som er FLSHVN’s helt egen.

Jeg har set de her ‘Crowns’ med mine egne øjne, og detaljerne er off the hook og af høj kvalitet og væsentligt forbedret siden sidste produkt hvilket får FLSHVN til at leve op til deres omdømme. Pre-order capsne, så de bliver sendt direkte til din dør d. 7. August.

Pre-order lige her.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?