ThrowbackThursdays: DDS presents ThrowbackThursdays #1 powered by Gillette

ThrowbackThursdays

Hva så brormænd?

Håber i har haft en heftig sommerferie og lavet en masse damer. Her on da blog går vi de næste 2 måneder igang med et koncept vi har valgt at kalde ThrowbackThursdays.

ThrowbackThursdays posts, som kommer 1 gang om ugen hver Torsdag kommer til at indeholde 3 musikvideoer fra back in day og 3 schtyles/items, som var poppin’ dengang, der 100p kommer til at bringe en masse nostalgi frem.

ThrowbackThursdays er powered by Gillette, som også har gang i throwback stuff. De har nemlig re-launched deres gamle reklamer med den ikoniske sang “The Best A Man Can Get”, som jeg kan huske Damian havde optur på over, da han jo er den største Henry fan der findes i DK. Så det passede bare perfekt da Gillette rækte ud og spurgte om vi ikke skulle lave noget shits sammen.

I sammenhæng med deres re-launch af “The Best A Man Can Get” reklamerne afholder Gillette 2 konkurrencer på Instagram, som jeg føler i burde deltage i  – vinderen får nemlig EN TUR TIL NEW YORK FOR 2.

Første konkurrence kører fra 15. til 29. August og der skal man:

1. Uploade et nostalgisk billede PÅ INSTAGRAM og hashtag #GilletteTBT, så er man automatisk med i konkurrencen.

Konkurrencens udfordring er at uploade et throwback, som udtrykker følelsen i Gillettes klassiske reklamefilm “The Best a Man Can Get”. Du kan vælge et gammelt foto eller tage et nyt – hovedsagen er, at det på en eller anden måde er en tolkning af udfordringen.

Læs mere om konkurrencen på manmory.dk eller her

Så hop ind og deltag i konkurrencen og shuf vores #1 første udgave af ThrowbackThursdays efter jumpet…

↓↓↓↓

MC Breed feat 2Pac “Gotta Get Mine”

Soufian: “Sangen jeg har valgt som ThrowbackThursdays er en personlig favorit, som desværre ikke anerkendes nok blandt 2 Pac fans. Dette skyldes primært, at sangen havnede på  MC Breed’s album, og ikke på en af Pac’s klassiske albums. Det første man bider mærke i, er hvordan Breed og Pac suppler hinanden godt på sangen. Ærgerligt at de ikke fik lavet flere sange sammen. “Gotta Get Mine” er et pragt eksempel på tidsløst Hip Hop som bestod af ekstra kant og attitude.”

50 Cent “Many Men (Wish Death)”

Damian: “I anledningen af at 50 Cent er på besøg i København, har jeg valgt tracket ‘Many Men’ fra hans debut album ‘Get Rich Or Die Tryin’ som første “ThrowbackThursdays” video. Kan huske øjeblikket som det var igår, da han kom ud med denne klassiker, og hvordan han satte standarden for hip-hop musik ved årtusindskiftet. Tracket “Many Men” var en favorit af mange grunde, det var et velproduceret nummer med et dybt budsskab, og den historie der bliver fortalt af Fif, om hans omgivelser og hvordan jalousi kan få mennesker til at handle på en uansvarlig og ubarmhjertig måde, er noget der ramte mig specielt. Den slags storytelling, er desværre ik noget vi ser ret mange eksempler på i nutidens hip-hop, og noget som jeg virkeligt savner. Videoen passede også ideelt til tracket og historien.

P.Diddy feat Ginuwine, Loon & Mario Winans “I Need A Girl (Part 2)”

Drux: “Jaja bare læg en cry til mig fuckin haters, men ærligt det der beat er noget af det saftigste jeg nogensinde har hørt. Jeg kan tydeligt huske, da jeg så videoen for første gang på MTV (ja dengang viste de musikvideoer) hvor jeg troede jeg sku lave cribwalk derhjemme i stuen og min mor troede jeg dansede serbisk folkedans. Altså det er umuligt jeg ikke er på dansegulvet når de spiller den på disko, men det fandme sjældent at de danske DJ’s husker at spille den. Loon knækker den til folket, men hvor fuck er han nu? Btw tror der lavet mange børn til det her nummer.

Screen Shot 2013-08-15 at 1.48.08 AM

Do-rag (doo-rag, du-rag, or durag)

Anton Duus: Hip-Hop historiens mest fucked up accessory. Oprindeligt brugte man kvinders strømpe-bukser, til at danne en pose, der kunne holde afroamerikanernes store frisure på plads. Nogen årtier senere ramte Do-rag’en New Yorks gader og Roc-A-Fella rapperen Memphis Bleek var den første til at læg den under sin cap. Wtf tænkte de på dengang? 50 Cent var også legende til at rock den. Trenden endte med at blive en af de mest genkendelige siden 90‘ernes Adidas Superstar sneaker og for noget tid siden prøvede A$AP Rocky at bringe den tilbage. #GoodLuckWithThat

1081221_10200873833386623_1723638602_n

Starter Jackets

Nicklas V: Noget der stort set altid har været et hit hos rappere, har været jakker med diverse sportshold. Allerede tilbage i slutningen af 80’erne var de godt populære hos de aktuelle rap grupper som f.eks. NWA, Run-DMC og Public Enemy. Det gode ved jakkerne var jo at du kunne repræsentere den by du kom fra, uanset om det var NY eller Texas bare de havde et professionelt sportshold. I nyere tid er jakkerne set på Chris Brown og Tyga, som fyrede op for dem til deres mixtape “Fan Of A Fan”. En heftig Starter jakke vil aldrig være grim at læg til folket!

1080187_10200955661305999_2100884434_n

Timberland Boots

Shwan A: “Timbs er noget der aldrig kradser af og folk dræbte dem så meget at de lagde dem om sommeren og var ligeglade med sweaty fødder. Jeg synes personligt altid at Biggie Smalls har rocket dem bedst. Jeg husker tydeligt linien ’Suicidal Thoughts’ ” “It don’t make sense going to heaven with the goody-goodies dressed in white – I like black Timb’s and black hoodies”. Alle knækkede dem i New York og Mobb Deep er fandme også værd at nævne, når man snakker Timbs de rockede dem på covers osv. Hvis du ikke vidste det, så solgte Timberland $296 million mere end Air Jordan shoes, dengang de begge var på det højeste.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: TBT: ThrowbackThursdays #2 Powered By Gillette | DrozDailySteezin 22 aug, 2013

    […] Først og fremmest – TAK for den gode feedback på den første udgave af ThrowbackThursdays. […]

HAVE SOMETHING TO SAY?