TBT: ThrowbackThursdays #2 Powered By Gillette

Screen Shot 2013-08-21 at 1.23.42 PM

Oh brow!

Først og fremmest – TAK for den gode feedback på den første udgave af ThrowbackThursdays.

Der blev skrevet lidt om 50 Cent, 2Pac, Timberland boots + mere og nu er vi så tilbage med #2’eren, som i kan shuf efter jumpet.

HUSK – VIND EN TUR TIL NEW YORK FOR 2.

1. Upload et nostalgisk billede PÅ INSTAGRAM og hashtag #GilletteTBT, så er man automatisk med i konkurrencen.

Konkurrencens udfordring er at uploade et throwback, som udtrykker følelsen i Gillettes klassiske reklamefilm “The Best a Man Can Get”. Du kan vælge et gammelt foto eller tage et nyt – hovedsagen er, at det på en eller anden måde er en tolkning af udfordringen.

Læs mere om konkurrencen på manmory.dk eller her

Fabolous feat Lil’ Mo & Mike Shorey: “Can’t Let You Go”

Drux: “ALLE ved at Fabolous er min yndlings rapper, derfor er det svært ikke at vælge dette track, når man har en god følelse i kroppen bratha. Beatet er bare saftigt og han lægger svedbånd på hovedet hurtigt til folket. Den her video minder mig også om at Fab’ var Throwback KING back in the day. Hvem havde flere basketball jersey’s end ham og hvem gjorde dem ligeså populære, som Fab? ….. Jay-Z ? Naaaah deschværre. Tracket “Damn”, som man hører til sidst i videoen er også bare ren ild! Hende der giz’en på motorcyklen er bare alt for dejlig til systemet – hvem kender hendes navn?¨

Nelly: “Country Grammar (Hot Shit)”

Damian: “Til at starte med vil jeg sige at Drux er fuld af lort, det kan godt være at Fab gjorde dem populære men Jigga fik dem til at se exclusive ud. Jeg er en stor fan af den hip-hop musik der udkom ved årtusindskiftet, da det var der jeg for alvor begyndte at interessere mig for genrén. Jeg er specielt stor fan af såkaldte “game changers”, og her kan jeg ikke komme uden om Nelly og hans “Country Grammar” album.

Kan tydeligt huske da jeg første gang så videoen til “Country Grammar” på MTV og hvor opslugt jeg blev i hans univers med biler, party, fly honeys og oversized tøj der skulle matche fra top til tå. Desuden den energi han kom med og stil han rappede på, var ikke noget man havde set tidligere og var derfor også noget der var med til at fange min interesse for Nelly. Samme år var jeg så også i Polen og købte hans debut album på bootleg på et af de mange sorte markeder der var i landet.

Et album som jeg har dræbt utroligt meget. Selvom Nelly ikke er så relevant mere kan man ikke tage hans indflydelse i hip-hop fra ham, da han har banet vejen for mange siden og er blandt de mest sælgerne rappere nogensinde.”

Eminem “The Real Slim Shady”

“Vi skal ind og se Eminem @ Stade De France i aften foran 80.000 – derfor har vi valgt denne video”

Slick Rick

Hella’ Chains

Anton Duus: “Jeg rejser i dagens ThrowbackThursday tilbage til “The Golden Age Of Hip-Hop”, for at tage fat i et hip-hop fænomen der har sat sine spor. Da Slick Rick udgav hans sidste album ‘’The Art of Storytelling’’ satte det endnu engang fokus på Slick Rick’s vilde storytelling og hans klap for øjet + mange kæder. Det skete efter en længere pause med egne musik udgivelser. Som årene er gået har han sat sit præg på hip-hop, ved at være den første til at rock a hundred chains og rings. Så 2 Chainz, A$AP Rocky, Trinidad Jame$ og alle andre rappere der tror de er guld ministre – bare schlap af schlap af.

‘’Ain’t nothing more important than the mula diamond rings, hundred chains, Slick Rick The Ruler’‘ – French Montana “Mula”

1082871_10200998732382749_1664252393_n

Cristal

Shwan Ali: “Jeg har aldrig haft nok para til at købe noget Cristal, men jeg husker den gang det var det sygeste shit at ha’ liggende. Kan i ikke huske MTV Cribs i gamle dage, der var ikke en eneste rapper der ikke havde cristal liggende for det var the shit og helst et par stykker. Cristal er blevet nævnt i rigtig mange sange af mange forskellige rappere, blandt andet Biggie Smalls. 2pac fyrede også op for en drink som han kaldte ”Thug Passion” Alright new drink. One part Alize, one part Cristal—Thug’s Passion baby. Y’all know what time it is. This drink is guaranteed to get the pussy wet and the dick hard.

Men Cristal døde godt og grundigt i hip-hop miljøet efter Jay Z boykottede det i 2006, fordi skaberen af Cristal ’Frederic Rouzaud’ så hip hoppen som ”unwelcome attention”. Jay Z blev kraftigt sur over denne udtalelse, pga. alt den kærlighed hip-hop havde givet til den gule flaske.

fabolous-500x340-2

Throwback Jerseys

Nicklas V: “Whatever Drux sagde ovenover”

1 Readers Commented

Join discussion
  1. sportsbook on 28/11/2015

    Fabulous, what a website it is! This weblog presents valuable facts to us,
    keep it up.

HAVE SOMETHING TO SAY?