Fashion: Introducing PURSUE AND KILL

1

Det danske mærke PURSUE AND KILL er et nyt mærke der igang med at få etableret et navn i den danske modebranche. De har lige smidt en kollaborativ item ud på gaden i form af en cap sammen med et andet dansk mærke FLSHVN, som i løbet af ingen tid har sat deres aftryk i branchen.

I 2012, lancerede de en facebook-side uden nogle produkter, for at vise folket at de ønskede at give en oplevelse til følgerne, ved at, give dem muligheden for at følge deres proces med at gøre navnet PURSUE AND KILL til et brand.

Deres filosofi har altid været, at skabe et godt stykke design med fine detaljer i top kvalitet, lige meget hvad prisen nu skulle være.

PURSUE AND KILL er desuden inspireret af fremmedkulturer, fortiden, nutiden og tanken om hvad fremtiden byder. Alle deres designs er ready-to-wear og lavet i begrænset antal, for at beholde eksklusiviteten. Alle disse ting bliver afspejlet i deres items.

Hvis dette indlæg har fanget din interesse, så gå ind og tjek deres side ud lige her, og støt nogle danske entreprenører og fashionentusiaster ved at købe deres seneste udgivelse “Monotheism”. Se billeder forneden af både “Monotheism” og deres kommende udgivelse “Capture”.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?