KicksOfTheDay: CLOT x Nike

clotnike

Nike fortsætter for alvor med at markere deres suverænitet på skomarkedet, og mens sportsmærket for nyligt offentliggjorde et fælles udspil med BLACK Comme des Garcons, har endnu et interessant samarbejde nu set dagens lys.

I denne omgang har Nike slået hovederne sammen med Hong Kong-mærket CLOT, og det har resulteret i en simpel og stilren version af Nikes legendariske Air Max 1 skomodel.

Sidst de to mærker samarbejdede om en skoudgivelse viste det sig at blive en utrolig eftertragtet én af slagsen, så når ”Nike Air Max 1 CLOT SP” udgives d. 1. september, skal der nok også komme rift om denne model.

Mens vi endnu afventer yderligere informationer om tilgengælighed, kan du herunder se nogle billeder af den eftertragtede skosamarbejde.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?