TBT: ThrowBackThursdays #3 Powered By Gillette

TBT

Din lille brow!

Så er det endnu engang Torsdag og det er self’ tid til TBT. I sidste uge var vi inviteret til Eminem’s koncert i Paris foran 80.000 @ Stade De France. Warm-up line-up var fandme heftigt og bestod af: Kendrick Lamar, Tyler The Creator, Earl Sweatshirt, Slaugtherhouse + Chance The Rapper.

Så der blev self’ skrevet en smule om Eminem i sidste udgave af TBT.

*Lyt til Eminem’s nye single her

Hop ind og se hvad vi har fundet frem til jer i denne omgang – lige efter jumpet…

KONKURRENCE: VIND EN TUR TIL NEW YORK FOR 2.

Kører fra 29. august til 19. September og der skal man:

1. Genskabe sin yndlingsscene fra den klassiske reklamefilm “The Best A Man Can Get”, uploade det til Instagram Cinema. Husk at hashtag #GilletteTBT

eller

2. Upload et nostalgisk billede PÅ INSTAGRAM og hashtag #GilletteTBT, så er man automatisk med i konkurrencen.

Tjek den klassiske reklame fra 1989 – hvordan burde den se ud i 2013? Lad dig inspirere og genskab en eller flere af scenerne på din helt egen måde. Læg det færdige resultat op på Instagram Cinema og hashtag filmen #gillettetbt, så deltager du automatisk i konkurrencen. Det mest originale og underholdende bidrag vinder en rejse til New York.

Hvis du vil lægge det originale soundtrack på dit bidrag til konkurrencen, kan det downloades gratis på manmory.dk

Mobb Deep “Survival of the Fittest”

Danijel Drux: “Hvad med at starte med at sige at det er faktisk Havoc, der har produceret den her klassiker og næsten hele “The Infamous” albummet, som altid vil være et af mine yndlings albums. Det er “as hood as it gets”, beskidt, gritty, ekstrem hårdt, og næsten alle tracks på albummet er dope. Ifølge mig er Mobb Deep en af de heftigste rap-grupper hip-hop nogensinde har set, og nok kommer til at se. Jeg har valgt “Survival Of The Fittest” fordi det var det nummer jeg lyttede mest til, da jeg bump’ede det på min gamle Føtex ghettoblaster.

Twista “Overnight Celebrity”

Damian Budny: ” Jeg lyttede utroligt meget til albummet “Kamikaze” og især dette track, som er produceret af Kanye West. Lige præcis den slag beats jeg savner fra Ye. Hvis du ikke vidste det, så besøger Twista Pumpehuset d. 31 August og du kan stadig nå at få din billet. Nåede ikke at skrive mere fordi jeg er nemlig på vej til New York!

Destiny’s Child feat. Timbaland “Get on the Bus”

Soufian: “Jeg kan huske klart og tydeligt da jeg hørte dette nummer. Sangen “Get On The Bus” udkom i en tid hvor jeg opslugte stort alt hvad MTV udsendte. Specifikt denne sang bringer mange minder frem fra min helt unge dage.

Det der tiltaler mig mest ved sang er, at tre kønne piger (sorry, Kelly) levere yderst iørefaldende vokaler støttet af aldeles vel-produceret beat. Ærgerligt at dette nummer ikke får den opmærksomhed som det fortjener. Derudover var sangen nærmest min introduktion for Timbaland’s signatur lyd i slutningen af 90’erne og starten af 2000.

Timbo formodet at kreere et soundtrack for hele min ungdom eftersom jeg kun lyttede til sange som han havde produceret. Især hans RnB katalog. Hvis denne slags produktion falder i din smag, kan jeg kun anbefalde at lytte til “Tim’s Bio: Life from da basement” som udkom i 1998. På dette album kan man blandt andet lytte til nummeret “Lobster and Shrimp” hvor Jay-Z omfavner den glamourøse livstil, “Phat Rabbit” hvor en ung og sulten Ludacris lægger et hårdt flow og “To My” hvor Skillz simpelthen river Nas rundt på tracket.

jacob-co-five-time-zone-diamond-watch-p-8479

Jacob & Co Watch 

Nicklas V: “Du husker det sikkert dengang, du kunne finde et ur med 5 tidszoner, på hver en ‘hot’ rappers håndled. Uret jeg snakker om er selvfølgelig Jacob & Co.! Uret med de forskellige kontinenter i urskiven. Jacob og hans firma var blev så populære i rap miljøet, at det var ham man købte smykker af i spillet “Def Jam fight for NY”.

“The Diamond District, with Jacob the Jeweler, had to buy his watch to be looked at as cooler” Joe Budden

962979_10200589279875081_1318730468_n

King Ad Rock

Anton D: “I 80‘erne var han en del af den banebrydene rap gruppe Beastie Boys. Den hårde hvide trio, der kom direkte ud af New Yorks gader. Alene er Ad Rock en af de mest stylish personer fra 80‘erne. Udover at spytte rim i studiet med Rick Rubin, havde han en passion for friske sneaks og var altid klædt på hans helt egen måde. Han blev oftes set med trucker-hat, flannel skjorter og sprøde adidas-sneaks”

1174434_10201039106432075_813712308_n

Baseball Shirts

Shwan A: “Baseball shirts var et kæmpe hit i 90’erne og det har altid været et must-have-item for enhver rapper. De er blevet alvorligt populære igen, og en masse mærke prøver at lave dem med et nyt touch. Det er alt fra Alexander Wang til upcoming designere, men hvis man skal ha’ fat i en baseball shirt der aldrig ser ran ud, så skal man have fat i en ægte vintage baseball shirts og køre den ægte style med ingen t shirt indenunder”

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: TBT: THROWBACKTHURSDAYS #4 POWERED BY GILLETTE | DrozDailySteezin 5 sep, 2013

    […] Føler du burde ramme Zen og få nogle ratchet ass hoes til at ryste balder på dig, eller tjekke den nye ThrowbackThursdays, som vi har lagt til folket. Vi elsker den feedback vi får fra da people – især på sidste uge’s Jacob&Co ur.  […]

HAVE SOMETHING TO SAY?