MusicVideo: Danni Toma “Du Minder Mig Om Himlen”

Screen Shot 2013-08-30 at 6.33.37 PM

Så fik jeg endelig set Danni Toma’s nye video og jeg er helt vild med universet han får lytteren ind i. Dette udspil er første single fra hans kommende album “Kvinde”, som bliver udgivet igennem Fake Diamond Records. Albummet kommer ud senere i år og der er ingen fast dato lige nu.

Jeg savner dog utrolig meget et rap vers og forventede faktisk det ville ramme efter ca 2 min, men det kom sku’ aldrig. Det minder mig om da jeg hørte Drake ‘Hold On, We Are Going Home”, for der forventede jeg det samme, for det mener jeg personligt ville gøre det fuldendt – men det jo bare min personlige holdning. Er stadig vild med tracket – det ville bare ha spicet det ekstra op med et lille rap vers og det kommer fra en fan, som jeg nemlig er af Danni T.

For manden har altid kørt sin helt egen stil, og den der band-wagon stil, som de fleste unge rappere gør nu om dage. Det kan jeg kun have respekt for!

Køb singlen her

Stream den her

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?