MusicVideo: Dom Kennedy “South Central Love”

Dom Kennedy

Ærligt – så har det været en falsk sommer uden et nyt Dom Kennedy mixtape!

Dom er 100p den rapper jeg har lyttet mest til de sidste par måneder. Manden laver det der shit, som giver dig god selvtillid og lægger en hygge stemning til folket. “Get Home Safely” udkommer 1 Oktober og er det album, jeg ser mest frem til, ud af alle de albums der kommer ud i år.

Videoen fyrer op for ægte LA stemning, som vi kender det fra Dom og kunne sagtens ligne noget fra GTA San Andreas. Tracket er udmærket – ikke det vildeste. Han laver sikkert den der hvor han gemmer de kraftigste til senere, så han kun kan overraske.

Tjek vores interview med Dom Kennedy her – hvor han også lige gør det klart “Best Interview In Europe”.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?