TBT: THROWBACKTHURSDAYS #4 POWERED BY GILLETTE

Screen Shot 2013-09-04 at 9.54.24 AM

Så er det lille fredag din lille brow,

Føler du burde ramme Zen og få nogle ratchet ass hoes til at ryste balder på dig, eller tjekke den nye ThrowbackThursdays, som vi har lagt til folket. Vi elsker den feedback vi får fra da people – især på sidste uge’s Jacob&Co ur. 

Hop ind og se hvad vi har fundet frem til jer i denne omgang – lige efter jumpet…

KONKURRENCE: VIND EN TUR TIL NEW YORK FOR 2.

Kører fra 29. august til 19. September og der skal man:

1. Genskabe sin yndlingsscene fra den klassiske reklamefilm The Best A Man Can Get, uploade det til Instagram Cinema. Husk at hashtag #GilletteTBT

eller

2. Upload et nostalgisk billede PÅ INSTAGRAM og hashtag #GilletteTBT, så er man automatisk med i konkurrencen.

Tjek den klassiske reklame fra 1989 – hvordan burde den se ud i 2013? Lad dig inspirere og genskab en eller flere af scenerne på din helt egen måde. Læg det færdige resultat op på Instagram Cinema og hashtag filmen #gillettetbt, så deltager du automatisk i konkurrencen. Det mest originale og underholdende bidrag vinder en rejse til New York.

Hvis du vil lægge det originale soundtrack på dit bidrag til konkurrencen, kan det downloades gratis på manmory.dk

L.O.C. “Du Gør Mig”

Danijel Drux: “Er det her bare et af de bedste numre i dansk rap’s historie? Den vækker 100p en masse følelser hos dig når du trykker play. UMULIGT den ikke gør! Hvordan skal den også starte så kraftigt “Du gør det til en bitch at være farveblind”. Brotha Liam vil altid være den bedste til at skrive tekster om prablem med damen/damerne. “Jeg ku’ sidde på en bar fyldt med kvinder og stadig vente på at du ringer”

Jay-Z feat Pharrell “Change Clothes”

Emil Boye: “Jeg kan ikke komme udenom, at Jay-Z er min all-time yndlings kunstner, og selvom ”Change Clothes” ikke nødvendigvis er en af de bedste sange han har lavet, så får den mig stadig altid i godt humør.

Sangen er fra 2003, det er den første single fra ”The Black Album”, og den har gæstevokal fra Pharrell Williams, som sammen med resten af The Neptunes også står bag produktionen.

Det skal siges, at sangvalget ikke blot er en hyldest til Jay-Z, men også til Skateboard P, som i dag, 10 år senere, stadig beviser hvordan filmen skal knækkes, med de hidtil to største singler i år 2013.

Når ja, også er Naomi Campbell ekstra farlig i videoen!”

974499_10200624617558501_1966881950_n

Grillz

Anton Duus: “Ifølge mig er grillz en udødelige hiphop-accessory. I starten af 80‘erne begyndte hiphop-artister at bære de aftagelige grillz. Gennem 90‘erne begyndte industrien for guldbelagte tænder at vokse, og samtidig med hiphop-musik blev større i de tidlige 2000’er, blev grillz mere eftertragtet blandt artisterne. Året 2005 udgav Nelly sangen ‘‘Grillz’‘ i samarbejde med Paul Wall. Sangen hittede første pladsen på ‘US Billboard Hot 100‘, og efterfølgende satte Paul Wall sig mere eller mindre som frontmand for hele grill-industrien. ‘Paul Wall The Grillonaire’ har haft stor success med hans grill-business og har eftersigende stadig en bredere kundekreds end elskere af hans musik.”

1232734_10201076912097193_2111615241_n

Tracksuits

Shwan A: “Når jeg hører ordet tracksuit, sætter det en del tanker i gang, såsom: Run DMC med deres extra all adidas sæt med shoes og det hele, eller dengang det var extra gruish at gå med velour tracksuits, eller Drux som fyrer op for et fuldt Ellesse sæt, for ikke at glemme de forskellige versioner fra bl.a. Fila, Nike, Reebok og Sergio Tacchini.
Det er svært at sige hvem der startede trenden, og hvem der rent faktisk gjorde det fedt, men efter min mening var det Run DMC som i midten af 1980’erne gjorde det extra på!”

1305351_10201025565179823_1694327273_n

Versace 424 shades

Nicklas V: “Det er almindeligt kendt, at en lang række af nutidens rappere gemmer deres rygerøjne bag et par klassiske Versace shades, og hvis man skulle peje fingre efter dén trendsetter, kan man vidst ikke komme uden om The Notorious B.I.G.
Biggie var kendt for altid at gå påklædt i de seneste Versace shades, og han endte da også med at blive personlige venner med Gianni Versace, inden designeret selv blev myrdet foran sin villa i Miami tre måneder efter Biggies død. Når det er sagt, vil jeg påstå at den model som er “B.I.G versace solbrillerne”, er Versace 424 da det er dem han gik mest med og blandt andet havde på i “Big Poppa” videoen.”

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?