TBT: THROWBACKTHURSDAYS #5 POWERED BY GILLETTE

TBT

Oh shits, så er det den næstsidste TBT til folket : (

Det er alt for fedt, hvor mange der har været inde og tjekke det ud hver gang og fået sin nostalgi på.

Sidste uge var det grilz, tracksuits, versace og meget mere.. Hop ind og find ud af hvad vi har til jer denne gang!

KONKURRENCE: VIND EN TUR TIL NEW YORK FOR 2.

Kører fra 29. august til 19. September og der skal man:

1. Genskabe sin yndlingsscene fra den klassiske reklamefilm The Best A Man Can Get, uploade det til Instagram Cinema. Husk at hashtag #GilletteTBT

eller

2. Upload et nostalgisk billede PÅ INSTAGRAM og hashtag #GilletteTBT, så er man automatisk med i konkurrencen.

Tjek den klassiske reklame fra 1989 – hvordan burde den se ud i 2013? Lad dig inspirere og genskab en eller flere af scenerne på din helt egen måde. Læg det færdige resultat op på Instagram Cinema og hashtag filmen #gillettetbt, så deltager du automatisk i konkurrencen. Det mest originale og underholdende bidrag vinder en rejse til New York.

Hvis du vil lægge det originale soundtrack på dit bidrag til konkurrencen, kan det downloades gratis på manmory.dk

Immortal Technique: “Harlem Streets”

Danijel Drux: “Hvis du ikke kender dette track er du helt grøn i systemet… Immortal Technique spytter det der ægte shit til din hjerne”

ESG “SWANGIN’ & BANGIN”

Soufian: “Du tænker nok, hvem i alverden er ESG, men blandt folk fra Houston er han helt klart en af de mest prominente. Houstons hiphop-scene er aldeles enestående i den forstand, at lyden og de trends de har startet har influeret hele hiphop-industrien i årevis. Et omfattende H-Town starter kit vil nok bestå af UGKs “Ridin Dirty”, Scarface’s “The Diary” og Z-Ro’s “Let The Truth Be Told”. Sangen “Swangin & Bangin” er bestemt højdepunktet på ESG’s langvarige karriere som rapper. I tilfælde af at denne sang lyder bekendt, er det fordi T-Minus har samplet den til Drake’s megahit “HYFR”.

The Diplomats “Dipset Anthem”

Damian: “Jeg er igang med min tredje og sidste uge i byernes by, New York, og i denne uge har jeg blandt andet set store dele af Harlem. Og når man går på 125th St ned af Martin Luther King Blvd, er der ikke noget bedre end at have Dipset i ørene, og tænke på hvordan de holdte Harlem nede da de var i deres prime. Et album som jeg er stor fan af er “Diplomatic Immunity”, og specielt Juelz Santana som blomstrede på det album og overskyggede de andre Dipset medlemmere. På tracket “Dipset Athem” viser han specielt sine kvaliteter med sit specielle flow og unikke stemmeføring.

Elsker specielt andet vers når han rapper: ‘Now I see death around the corner Gotta stay high, will I survive? In the city where the skinny niggas die Nope, it’s the city where the skinny niggas ride .45 semi on the side, twisting when they drive, yeah’.

En rapper som til den dag i dag er meget overset og undervurderet, hvis du spørger mig.”

Baby ft. Clipse “What Happened To That Boy”

Emil B: “Brrrrr, hvad skete der med den lille bro?

Hvis man følger Pusha T på instagram (@kingpush), kunne man i forgårs læse at Kanye West langt om længe har godkendt den hidsige G.O.O.D. Music kunstners kommende debutalbum ”MNIMN” (My Name Is My Name), som på nuværende tidspunkt er sat til at ramme butikkerne d. 8. oktober.
I mine øjne er Pusha T en af de heftigste rappere i spillet, og hvis man tænker tilbage på dengang, hvor han dannede duo med sin brother Malice i Clipse, leverede de to noget af det hårdeste kokain-rap folket har hørt.
Og hey, hvis man snakker Clipse, kan man næsten ikke komme uden om bangeren ”What Happened to That Boy”, som er lavet i samarbejde med Birdman og Pharrell.

Musikvideoen har iøvrigt en “ung” Weezy medvirkende, og er på noget kraftigt ”The Wire” shit.”

gtasa2008121720102767de3

Cornrows

Anton D: “Den unikke hår-schtyle cornrows stammer fra Afrika. Oprindeligt var det kun kvinder der havde cornrows, grundet af deres position i stammen. Det er en genkendelig frisure, som har været til at finde i alle amerikanske/afrikanske lande i mange år. Snoop Dogg var en af de første rapper til at få cornrows. Snoop har altid haft de onde fletninger. De fik nok deres kendskab til frisuren, da MTV i 2004 startede ‘‘Pimp My Ride’’ med Xzibit som vært. Cornrows dør ikke hen. Selv de seneste år har frisuren kunne findes på eksempelvis Knicks-spilleren Carmelo Anthony, rapperen Pusha T og mange andre.

Af1 Shoes Man-003

Nike Air Force One

Shwan A: “Nike Air Force 1 er det seneste år, og for den sags skyld også nu, extra populær især hos giz. Men alle giz fucker dem helt op, imodsætning til i gamle dage hvor det handlede om at holde dem clean hele tiden. I 1982 kom skoen ud i tre forskellige modeller low, mid og high, og det er en klassiker som kommer til at blive længe endnu. Den person som jeg syntes har rocket Air Force 1 bedst er efter min mening Nelly, han gav extra liv for dem!”

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?