EP: Mr. Probz “The Treatment”

avatars-000054180803-cid4lc-t500x500

I tilfælde af du har brug for en “pause” fra Nothing Was The Same, burde du lytte til Probz nye EP “The Treatment”. Der har været et par års mellem rum siden vi sidst har fået et helt projekt fra Mr. Probz. Efter endt aflytning, har the The Treatment været værd at vente på. Selve lyden er i samme dur som Drakes seneste udspil eftersom Probz gør sig godt brug af sine melodiske evner.

Lyt forneden.

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: MusicVideo: Mr. Probz “I’m Right Here” | DrozDailySteezin 4 nov, 2013

    […] er jeg en stor beundrer af Mr Probz musik (The Treatment er årets udgivelse), og hvis der en ting jeg ikke betvivler, er det hans evne til at […]

  2. Pingback: MusicVideo: Mr Probz “Turning Tables” (feat Kameron Corvet) | DrozDailySteezin 2 dec, 2013

    […] Det glæder mig, at se Probz aktiv med visualiseringer til hans solide “The Treatment” projekt. Hvis jeg sku’ udpege en favorit fra projektet ville det nok være dette nummer. Snyd ikke dig selv, lyt til The Treatment NU! […]

HAVE SOMETHING TO SAY?